Γνήσια Ανταλλακτικά Opel , Αξεσουάρ Λιπαντικά, Τα πάντα για το Opel σου μόνο στους ειδικούς

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ OPEL CORSA

22/05/2019
από Owner Opelexpert.gr
Αυτό είναι το νέο Opel Corsa

Το νέο Corsa θα παρουσιαστεί επίσημα το φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης και σύμφωνα με την Opel θα ζυγίζει λιγότερο από 1.000 κιλά, σε όλες τις εκδόσεις του diesel, βενζίνης αλλα και ηλεκτρική. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώνεται τόσο η δυναμική συμπεριφορά όσο και η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2.

Το νέο Corsa βασίζεται στη νέα CPM πλατφόρμα για μικρά και συμπαγή μοντέλα, που υποστηρίζει τη λειτουργία ποικίλων συστημάτων κίνησης.

 

Οι αλουμινένιοι κινητήρες μειωμένου βάρους, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση των εμπρός και πίσω αξόνων, συμβάλλουν επίσης στο χαμηλό συνολικό βάρος. Οι συμπαγείς τρικύλινδροι βενζινοκινητήρες ζυγίζουν περίπου 15 κιλά λιγότερο από τις προηγούμενες τετρακύλινδρες μονάδες παρόμοιας ιπποδύναμης. Οι 1.200αριδες τρικύλινδροι βενζινοκινητήρες αποδίδουν από 75 έως 128 άλογα, με τον 1.500άρη diesel να αποδίδει 99 άλογα.

Το τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα δίνει μια σπορτίφ νότα, ενώ δεν λείπουν και οι αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα.

Το αυτοκίνητο φέρει IntelliLux Matrix LED προβολείς και στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη κεντρική οθόνη αφής, ηλεκτρικό χειρόφρενο και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Συνολικά, το νέο Opel Corsa σχεδιαστικά δείχνει σαφώς πιο μοντέρνο και ελκυστικό σε σχέση με το υπάρχον, ενώ και στο εσωτερικό του τονίζει περισσότερο από ποτέ τον hi-tech χαρακτήρα του.

Περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε στις αρχές Ιουνίου, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα από την Opel.