Γνήσια Ανταλλακτικά Opel , Αξεσουάρ Λιπαντικά, Τα πάντα για το Opel σου μόνο στους ειδικούς

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παραδίδονται και/ή παρέχονται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα υποβάλετε την παραγγελία σας (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες).

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το βάρος του πακέτου σας και από τον ταχυδρομικό κωδικό που θα αποσταλλούν. Εμπιστευόμαστε τις παραδόσεις μας σε αναγνωρισμένους ειδικούς (Speedex,Acs,Γενική Ταχυδρομική κ.λπ.), οι οποίοι εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση και τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Ο χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα στην καταγραφή της παραγγελίας και την αρχική παράδοση από τη μεταφορική εταιρεία στην παρεχόμενη από τον πελάτη διεύθυνση αποτελεί το σύνολο δύο παραγόντων :Χρόνος προετοιμασίας (24 έως 48 ώρες) = πληρωμή, προετοιμασία και παραλαβή της παραγγελίας από τη μεταφορική εταιρεία.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας από τη μεταφορική εταιρεία (24 έως 72 ώρες).  Ένα email αποστέλλεται στον πελάτη μόλις φύγει η παραγγελία από την αποθήκη μας.

 

Η BOX NOW ως τρόπος παραλαβής στο check out σας επιτρέπει να παραλάβετε μόνοι σας το δέμα σας ο,τι ώρα θέλετεσε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW Locker κοντά στο σπίτι σας ή στην δουλειά σας.Πώς λειτουργεί;

 

1.Επιλέξτε τη Box Now ως τρόπο παράδοσης κατά το check-out.2. Βρείτε τo Box Now Locker που σας εξυπηρετεί από το χάρτη με τα σημεία εξυπηρέτησης.
 

3. Με την παράδοση του δέματος στη θυρίδα (locker) θα λάβετε μήνυμα στο κινητό σας με τον κωδικό PIN.

 

4. Παραλάβετε το δέμα σας με τον κωδικό PIN από το Αυτόματου Μηχανήματος Παραλαβής όλο το 24ώρο.

 

 

 

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Δεν χρειάζεται πια να περιμένετε για να λάβετε το δέμα σας, σας περιμένει αυτό!

 

Παραλάβετέ το όποια ώρα θέλετε: Tα ΒΟΧ ΝΟW Locker λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο.

Το δέμα σας θα σας περιμένει στη BOX NOW θυρίδα για 48 ώρες. Μπορείτε να κάνετε παράταση για ακόμα 48 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω σχετικού μηνύματος που θα λάβετε στο κινητό ή στο e-mails σας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Box Now στο 211- 1005301 ή μέσω e-mail στο care@boxnow.gr.